Egyedi Sakk Készlet

Friday, 03-Jun-22 00:32:06 UTC

65000 Ft A sakk készletre kérhető gravírozás is! Méretek: Magasság:125 mm Hossz: 320 mm Szélesség: 320 mm Leírás További információk Vélemények (0) Egyedi, különleges sakk szett vásárlásra adná a fejét sakk-őrült családtagja, barátja, párja vagy ismerőse számára? Minőségi, exkluzív sakk készlet vásárláson töri a fejét, amit nem látni bármelyik üzletben, családi polcon? Egy fém sakk figurakészlet igazán sajátossá teheti a játék élményét! Ajándék vásárlásnál már az hasznos támpontot nyújt, ha az ajándékozottnak van valamilyen hobbija. Egy sakk-imádó számára ajándék ötletet találni bizonyára nem jelenthet túl nagy fejtörést számunkra. Nagy valószínűséggel már rendelkezik saját sakk készlettel, de ha gyűjtőről van szó, akár több szett is áll otthon rendelkezésre kedvenc időtöltése számára, folyamatosan böngészheti az internetet vagy a bolhapiacot különleges, eladó sakk készlet után vadászva. Joggal gondolhatjuk, hogy akkor mégis miféle sakk témájú ajándékot adhatnánk profi sakkos ismerősünk számára, elérhető áron?

Forgási

kártyajáték (GDR44) Leírás: A jól ismert párosító játék, most kétoldalú lapokkal és egy különleges szabállyal, Ami alóban felrázza adolgokat!... 2 190 Ft-tól 26 ajánlat Gyártó: Vango Modell: Fejjel lefelé kihívás Leírás: Amikor az egész világ a feje tetejére áll, minden nagyobb kihívást jelent, még a rajzolás is. Már a doboz is ötletes, mert... 8 450 Ft-tól 19 ajánlat Mit kell tudni a játékról? Csikis csibe társasjáték Az alapra helyezett, két részből álló tojásban egy kiscsirke bújik meg. A rajta lévő nyílásokba a játékosok felváltva dugnak... Gyártó: ThinkFun Modell: Zingo! Leírás: Zingó a Bingó A Zingo egy gyors, szórakoztató párosító játék. Nagyszerű időtöltés azoknak, akik még nem tudnak olvasni, és azoknak... 6 090 Ft-tól 31 ajánlat Gyártó: Kensho Modell: What do you Meme? Családi kiadás Leírás: What do you Meme? Családi kiadás Versenyezzetek, hogy ki tudja összeállítani a legviccesebb mémet a kép... 7 480 Ft-tól Azul társasjáték (750642) A mórok által Európában elterjesztett azulejókat (eredetileg fehér-kék csempéket) a portugálok nagyon megkedvelték, készítésének módját elsajátították,... 13 291 Ft-tól 57 ajánlat Gyártó: FryxGames Modell: A Mars Terraformálása Leírás: A Mars meghódítása óriási eredmény, de az igazi kihívás csak most kezdődik!

Vásárlás: Társasjáték - Árak összehasonlítása, Társasjáték boltok, olcsó ár, akciós Társasjátékok

A Mars Terraformálása stratégiai társasjátékban... 13 990 Ft-tól 4 ajánlat Az Elvetemült veteményes a legcukibb és legellentmondásosabb játék amivel valaha játszottál. Ellentmondásos? De miért? A játék szokatlan mivolta két dologban rejlik. Az első... 3 190 Ft-tól Gyártó: Mattel Modell: UNO Leírás: Az lesz az első aki minden lapjától megszabadul! Színre színt, számra számot és ha meg szeretnéd viccelni a soron következőt, tegyél le... Gyártó: Gamewright Modell: Sushi Go Leírás: Egy jó játékra éhezel? Passzold a szusikat! Ebben a gyors kártyajátékban az a célod, hogy megragadd a legjobb lehetőségeket a legtöbb... 3 390 Ft-tól Gyártó: Asmodee Modell: Dixit Leírás: Az egyik valaha gyártott legszebb társasjáték. Játékostársain közül kiválasztunk egy mesélőt, aki a 84 varázslatos képeket ábrázoló kártya... 8 890 Ft-tól 54 ajánlat Gyártó: Mattel Modell: Scrabble Original Leírás: A világszerte népszerű játék lényege, hogy egymáshoz kapcsolódó szavakat alkossunk. A játék hevében a barátokat és családtagokat... 8 149 Ft-tól Gyártó: Big Potato Modell: Kaméleon Leírás: A Kaméleon egy asszociációs, titkos szerepes parti játék 3-8 fő részére.

Manopoulos exkluzív, fém figurákkal

A 2018

Legyen szó sakk készlet vásárlásról akár veterán játékosnak, akár olyan személy számára, aki éppen csak most ismerkedik ezzel a közismert, 2 személyes táblajátékkal, ami külön sportágként is megállja a helyét, egy minőségi fém sakk készlettel aligha nyúlhatunk mellé és nagy valószínűséggel ilyen még nincs a polcán! Sakk-őrülteknek, sakkozóknak különleges, exkluzív sakk készlet vagy más kategóriájú ajándékok, nem hétköznapi dísztárgyak és életképek létrehozása teljesen hétköznapi alkatrészekből. Az alkotó elemek minden ház garázsában vagy kis műhelyében előforduló csavarok, drótok, lemezek, csapágyak csavaranyák, forgácsok, stb. Az alkotó minden darabot egyedileg készít el, az alkatrészek egymáshoz való rögzítése egyedül a hegesztés. Gravírozás max. 20 karakter Kérek gravírozást, Nem kérek gravírozást

Sakk-készletek | Gémklub – Társasjáték webáruház és bolt

egyedi sakk készlet a video

Jatekok

  • Üveg sakk készlet 35 x 35 cm | Játék.hu Webáruház - Játék rendelés
  • Fehérvár beton kft en
  • Otp bank kiskunfélegyháza na
  • Vásárlás: Manopoulos exkluzív, egyedi sakk készlet fém - sárgaréz figurákkal - S4BBLU Sakk árak összehasonlítása, exkluzív egyedi sakk készlet fém sárgaréz figurákkal S 4 BBLU boltok
  • Egyedi sakk készlet a 2
  • Polgár Judit exkluzív sakk készlet és sakktábla - Sakk készletek
  • Sakk-készletek | Gémklub – Társasjáték webáruház és bolt
  • Apróhirdetés Ingyen – Adok-veszek,Ingatlan,Autó,Állás,Bútor
  • Sakk készlet - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu

Fából

Az új kiadás... 7 980 Ft-tól 52 ajánlat Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

egyedi sakk készlet hd egyedi sakk készlet a 3
  1. Black and decker sövényvágó series
  2. Velővel töltött sertésborda
  3. Budmil táska női
  4. Sonline hu hirek budapest